Cambridge School

 

 

 

Professors nadius

Els 80 professors són nadius i estan especialitzats en l'ensenyament d'idiomes, tant per a nens i joves, com per a adults o negocis. Tots compten amb titulaciones certificades internacionalment i reben formació continuada setmanal, cosa que assegura la seva integració cultural i la consecució dels alts nivells d'exigència.

 

Prestigiós mètode educatiu 

Confiem plenament en els resultats del nostre sistema, que fa èmfasi en la comprensió i la comunicació oral, la motivació dels alumnes i l'ensenyament de la gramàtica de manera aplicada.

Tots els centres Cambridge School compten amb el Certificat de Qualitat en Formació concedit per l'Associació de Centres d'Educació No Reglats de Catalunya.

Comptem també amb la certificació ISO 9001/2008.

 

Exàmens oficials

Els nostres programes pedagògics estan dissenyats d'acord amb el Marco Europeo de Niveles (del Consell d'Europa) per preparar els alumnes i que puguin presentar-se als exàmens oficials com el First Certificate (de la Universitat de Cambridge).

 

 

Investigació i desenvolupament

Cambridge School és un dels tres centres de Catalunya que forma a professors d'idiomes i els atorga la titulació CELTA i DELTA de la Universitat de Cambridge (ESOL). Aquestes titulacions són les més reconegudes i prestigioses internacionalment.

Els nostres professors són autors de material educatiu per a diferents editorials i ofereixen conferències arreu d'Espanya i Europa.

 


 

 

Fundada l'any 1984, Cambridge School és la principal escola d'idiomes per a nens, adolescents, adults i empreses del Vallès Oriental, amb centres a Granollers, Mollet del Vallès, Cardedeu, La Garriga, Caldes de Montbui, Sant Celoni i La Roca.

tornar a dalt

Contacte

Si voleu contactar amb nosaltres empleneu el següent formulari:

*Nom:

*E-mail:

*Consulta:

*Camps obligatoris

C/ Pirineu 11

Roca Centre - La Roca del Vallès

08430 Barcelona

938799189

laroca@cambridgeschool.com

www.cambridgeschool.com/

tornar a dalt

On som?

No sap com arribar?
Digui'ns on es troba i el guiarem


Sortida:

tornar a dalt