REP_LES_NOSTRES_NOTÍCIES
  • Promoció Web
  • La Roca centreLa Roca centre
  • Festa comerç 2Festa del Comerç 2013
  • Festa comerç 3Festa comerç 2013
  • Festa del Comerç 2013Festa del Comerç 2.013
  • Santa AgnèsSanta Agnès de Malanyanes
  • rotllanarotllana
  • La TorretaLa Torreta
  • Festa Comerç 25 aniversariFesta comerç 25 aniversari

30 Desembre

Sorteig de 1700 Eur als comerços del COR

Sorteig de 1700 Eur als comerços del COR

Aquest any comprar als comerços del COR pot tenir premi. Des del primer de desembre fins al dia 29, cada vegada que compris en un comerç del COR, omple la teva butlleta i entra en el sorteig de 60 vals de 25 Eur per gastar en els nostres comerços, o 2 vals de 100 Eur per gaudir de compres al Centre Comercial La Roca Village. Recorda, els comerços del COR tenen premi. Tens dubte on comprar?.  Les botigues del COR són la teva opció, treballem pel comerç, pel poble i trobaràs tot el que necessites.  

T'esperem!! 

15 Desembre

COR LA ROCA AMB CARITES

COR LA ROCA AMB CARITES

El passat dia 15 de desembre, l'Associació de Comerciants de la Roca, va col·laborar amb Càrites durant la recollida d'aliments anual pels més necessitats del nostre poble.

Durant tot el matí, diferents comerciants de la nostra associació, varen estar a la Placeta realitzant la recollida d'aliments. Va ser un matí de diumenge molt festiu on es va poder gaudir de música en viu i regals de llibres per les persones que s'acostaven amb una donació d'aliments.

06 Octubre

Congrés Comerç Català: NOUS TEMPS NOUS REPTES

Congrés Comerç Català: NOUS TEMPS NOUS REPTES

Avui,  diumenge 6 d’octubre, s’ha celebrat un Congrés organitzat pel Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya a Món Sant Benet . Un acte interessant i que esperem no sigui el darrer.

 

Tan el lloc com el fet de ser diumenge han estat encertats.  Aquest ha reunit més de cinc-centes persones entre congressistes i acompanyants. Un congrés on els acompanyants, molts familiars i nens, han gaudit de dues activitats durant el matí. Visita a la Fundació Alícia i visita a l’Hort ecològic.

 

L’Acte ha començat amb l’Obertura de l’Honorable Conseller Sr. Felip Puig defensant el model Català. Un model que ha resistit millor davant la crisis.

 

Tot seguit ha començat el Sr. Salvador Cardús. Doctor en Ciències econòmiques, professor titular de sociologia, periodista, i membre del Consell Assessor per la Transició Nacional.  Una visió ràpida de l’evolució del comerç català, recordant que Catalunya es un país construït des de el comerç.  Una evolució fins arribar al perquè de la transició.

 

Amb el següent ponent, Sr. Jordi Rosàs, propietari de l’agència de comunicació & Rosás Barcelona, agència creativa independent de Barcelona, ha començat la part on els bolígrafs prenien vida. Tot i ser la primera o de les primeres conferències per ell, ha aconseguit atreure als congressistes i  fer-los entrar en matèria.

 

L’exposició a anat des de l’ importància de tenir marca pròpia, passant per la comunicació, la innovació fins a un exemple de diferents vídeos publicitaris que l’han portat al èxit i perquè.  Ha explicat els diferents punts per arribar a unes idees i poder-les executar i difondre.

 Després d’una petita pausa, la Sra. Montse Peñarroya, experta en màrqueting digital, Directora de l’ Institut d’Investigació 3iSIC i de Quadrant Alfa, ha fet perdre la noció del temps. Més que una ponència ha estat una breu classe. Possiblement la part més interessant i amena per a tots els presents.  Ha fet fàcil  el món de l’ Internet , utilitzant un vocabulari  senzill afegit a la facilitat comunicativa.   En poc temps ha aconseguit fer un intensiu per millorar i treure’n profit . 

 

Començant de com hauria de ser una pàgina i el perquè del format, i continuant pel que fer i que no fer per atreure visites o com aconseguir trànsit a la web. Això sí, afegint exemples de com fidelitzar els clients sense cost o cost mínim  controlat.   

 

Passades les dues,i finalitzant la Sra. Peñarroya, puja la temperatura a la sala,  en minuts la calor es important.  S’acosta el darrer ponent, la sala es fa petita. L’organització afegint cadires. Que passa?  Doncs senzill, els acompanyants no volen perdre’s el darrer ponent, el Sr. Albert Espinosa qui ha fet tancar els aires per raons necessàries. Enginyer Industrial de formació és guionista i creador de la sèrie de televisió “Polseres Vermelles”, autor teatral, escriptor, actor i director de cinema. També col·labora com a columnista a El Periódico de Catalunya.

 

Realment ha estat el moment àlgid i més emotiu. Amb l’ humor que el caracteritza i amb una molt breu intervenció, ha  aconseguit arribar al cor (Roc) de molta gent i fer saltar alguna llàgrima. 

 

  Val a dir, però, que ha estat l’ injecció d’optimismenecessària pels moments que viu el comerç.  

 

La Cloenda ha estat realitzada per Sr. Josep Maria Recasens, Director General de Comerç amb el  reconeixement al Sr. Diego Castellón pels seus 40 anys dedicats al món del comerç.

 

 El congrés mitjançant les frases:

 

Sr. Felip Puig:                       Que, Qui, On (comprar), tu decideixes el futur.

 

Sr. Salvador Cardús:              Catalunya un país construït des de el Comerç.

                                            El problema de la cohesió social no està entre les llegues Castellà - Català sinó en la desigualtat entre rics i pobres.

 

Sr. Jordi Rosàs:                    Comunicació no vol dir només anuncis.

                                           No escoltis el que diuen les persones, mira el que fan.                                    

                                           Si només penses amb el cartell no aconseguiràs resultats.

 

Sra. Montse Peñarroya:        S’ ha d’orientar la web al client no al producte.

                                          Fidelitzar amb el client no es només penjar un catàleg.

                                         Amb promoció a les xarxes pots portar el client al comerç.

 

Sr. Albert Espinosa:            Aprendre a morir per aprendre a viure.

                                         De les adversitats s’aprèn.  

                                         Estima el teu propi caos.